{{ infoContent.display_name }}

leg. psykolog{{ infoContent.is_leg_psykoterapeut ? ', ' : '' }} leg. psykoterapeut

{{ infoContent.store.store.name }}

{{ infoContent.store.store.address1}} , {{ infoContent.store.store.zip}} {{ infoContent.store.store.city ? infoContent.store.store.city.name : ""}}

{{ infoContent.languages.map(language=> language.name).join(', ') }}

{{ infoContent.name }}

{{infoContent.address1}}, {{infoContent.zip}} {{infoContent.city ? infoContent.city.name: ""}}

Psykolog i Visby

Söker du en privatpraktiserande psykolog i Visby så har du kommit rätt. Vi har listat de psykologer som finns till buds i Visby i en lättfattlig och överskådlig lista här:

{{ employee.display_name }}

leg. psykolog{{ employee.is_leg_psykoterapeut ? ', ' : '' }} leg. psykoterapeut

{{ employee.store.store.name }}

{{ employee.store.store.address1.trim()}}{{ employee.store.store.address1.trim().length > 0 ? ',':''}} {{ employee.store.store.zip}} {{ employee.store.store.city ? employee.store.store.city.name : ""}}

{{ employee.languages.map(language=> language.name).join(', ') }}
Inga resultat funna.

Guide till att hitta rätt terapeut

Gotland har inte ett jättestort utbud av privatpraktiserande psykologer, däremot en hel del psykologer inom primärvården. Om någon av de privata psykologerna vi har listat inte passar dig, är därför vårt förslag att du tar kontakt med din vårdcentral och genom dem får kontakt med en psykolog som passar för just din utmaning som du vill ha hjälp med.

Vad kostar en psykolog i Visby?

Ett besök hos en psykolog kostar allt mellan 600 kronor till 1200 kronor och uppåt. Har du en remiss från din vårdcentral och/eller din psykolog har vårdavtal med Region Gotland betalar du som för ett vanligt läkarbesök och har du högkostnadskort ska du givetvis se till att dina besök noteras i detta så att du, när du kommit upp till en viss summa, får frikort. Frikortet är giltigt en viss avtalad tid. Det står angivet på ditt kort, eller fråga personalen så kan de informera dig om vad som gäller.

Visby