{{ infoContent.display_name }}

leg. psykolog{{ infoContent.is_leg_psykoterapeut ? ', ' : '' }} leg. psykoterapeut

{{ infoContent.store.store.name }}

{{ infoContent.store.store.address1}} , {{ infoContent.store.store.zip}} {{ infoContent.store.store.city ? infoContent.store.store.city.name : ""}}

{{ infoContent.languages.map(language=> language.name).join(', ') }}

{{ infoContent.name }}

{{infoContent.address1}}, {{infoContent.zip}} {{infoContent.city ? infoContent.city.name: ""}}

Psykolog i Värnamo

Värnamo har trots sina 19 601 invånare hela sex psykologer att välja mellan på orten. Oavsett antal är det smidigt att få en bra överblick över utbudet och det har vi löst åt dig genom att lista dem här:

{{ employee.display_name }}

leg. psykolog{{ employee.is_leg_psykoterapeut ? ', ' : '' }} leg. psykoterapeut

{{ employee.store.store.name }}

{{ employee.store.store.address1.trim()}}{{ employee.store.store.address1.trim().length > 0 ? ',':''}} {{ employee.store.store.zip}} {{ employee.store.store.city ? employee.store.store.city.name : ""}}

{{ employee.languages.map(language=> language.name).join(', ') }}
Inga resultat funna.

Terapibehandling i Värnamo

Det är av vikt att både hitta rätt behandling, liksom rätt psykolog att utföra behandlingen. Men det startar alltid med dig själv. Att du vet vad det är du behöver hjälp med. När du har koll på grunden – det du behöver hjälp med – så är det enklare att hitta rätt behandling och terapeut. Psykologer är specialiserade på olika problem/utmaningar och metoder/terapier. Du kan få information om vad de erbjuder på deras hemsida alt. att du ringer upp och frågar dem. Ett telefonsamtal är alltid bra, då får du dels svar direkt, men även en känsla för psykologen/mottagningen.

Vad är viktigt för dig

Vad tycker du är viktigt för dig när du ska välja psykolog och behandling? Om vi förutsätter att psykologen är legitimerad och använder sig av en behandlingsmetod som du känner att du vill arbeta inom, så finns det kanske några fler kriterier att fundera på. Som t.ex. vill du helst behandlas av en kvinnlig eller manlig psykolog? Yngre eller äldre? Är priset viktigt för dig? Är det av betydelse var mottagningen ligger i förhållande till var du bor eller befinner dig? Att du känner dig bekväm med sådana ”lite enklare” frågeställningar kan tyckas oviktigt, men du ska trots allt spendera tid med en människa som du ska öppna ditt innersta för, så det är en hel del som ska stämma och kännas bra. Ta tid att fundera igenom vad som passar bäst för dig.

Värnamo