{{ infoContent.display_name }}

leg. psykolog{{ infoContent.is_leg_psykoterapeut ? ', ' : '' }} leg. psykoterapeut

{{ infoContent.store.store.name }}

{{ infoContent.store.store.address1}} , {{ infoContent.store.store.zip}} {{ infoContent.store.store.city ? infoContent.store.store.city.name : ""}}

{{ infoContent.languages.map(language=> language.name).join(', ') }}

{{ infoContent.name }}

{{infoContent.address1}}, {{infoContent.zip}} {{infoContent.city ? infoContent.city.name: ""}}

Psykolog i Uddevalla

Uddevalla ingår i ”Trestad” – tre städer som inte ligger långt ifrån varandra: Uddevalla, Trollhättan och Vänersborg. Därför, när du söker en psykologbehandling här, har du fördelen av att med enkelhet kunna välja en psykolog i ”Trestad”. Tänk på att när du söker efter en psykolog är det viktigt att hitta en vårdgivare med rätt kompetens/specialistinriktning. Vi gjort det enkelt för dig att få en bra överblick genom att lista Uddevallas psykologer här:

{{ employee.display_name }}

leg. psykolog{{ employee.is_leg_psykoterapeut ? ', ' : '' }} leg. psykoterapeut

{{ employee.store.store.name }}

{{ employee.store.store.address1.trim()}}{{ employee.store.store.address1.trim().length > 0 ? ',':''}} {{ employee.store.store.zip}} {{ employee.store.store.city ? employee.store.store.city.name : ""}}

{{ employee.languages.map(language=> language.name).join(', ') }}
Inga resultat funna.

Se mottagningar i Uddevalla och hitta rätt psykolog

Passa på att kolla upp psykologmottagningar i Uddevalla, Trollhättan och Vänersborg. Genom Trestad har du många psykologer att välja mellan när du letar psykolog. Psykologer har olika arbetssätt, specialisering och kompetens. De arbetar dessutom med olika inriktningar – det är viktigt att du hittar en psykolog som även har den inriktning just du behöver för att arbeta med din utmaning.

Psykologer har olika sätt att arbeta

Psykologer har olika arbetssätt och specialistinriktning. Erfarenhet och kompetens spelar också in i arbetssättet. Det finns inriktningar som t.ex. KBT - kognitiv behandlingsterapi, PDT - psykodynamisk terapi, DBT - dialektisk beteendeterapi, kristerapi, parterapi, psykologisk coaching och ACT - Acceptance and Commitment Therapy samt Mindfulnessterapi för att nämna några exempel. Beroende på inriktning är arbetssättet olika, du kan gärna diskutera med din psykolog de olika inriktningarna för att komma fram till vad som är rätt för dig.

Uddevalla