{{ infoContent.display_name }}

leg. psykolog{{ infoContent.is_leg_psykoterapeut ? ', ' : '' }} leg. psykoterapeut

{{ infoContent.store.store.name }}

{{ infoContent.store.store.address1}} , {{ infoContent.store.store.zip}} {{ infoContent.store.store.city ? infoContent.store.store.city.name : ""}}

{{ infoContent.languages.map(language=> language.name).join(', ') }}

{{ infoContent.name }}

{{infoContent.address1}}, {{infoContent.zip}} {{infoContent.city ? infoContent.city.name: ""}}

Psykolog i Trelleborg

De flesta städer har några psykologer att välja mellan. Det gäller självfallet även Trelleborg, palmernas stad. Vi har valt att samla kontaktuppgifter till de psykologer som finns i Trelleborg i en smidig och lätt överblickbar lista åt dig. Du finner den här:

{{ employee.display_name }}

leg. psykolog{{ employee.is_leg_psykoterapeut ? ', ' : '' }} leg. psykoterapeut

{{ employee.store.store.name }}

{{ employee.store.store.address1.trim()}}{{ employee.store.store.address1.trim().length > 0 ? ',':''}} {{ employee.store.store.zip}} {{ employee.store.store.city ? employee.store.store.city.name : ""}}

{{ employee.languages.map(language=> language.name).join(', ') }}
Inga resultat funna.

Hitta rätt psykologbehandling i Trelleborg

För att hitta rätt vårdgivare behöver du veta vad det är du söker för. Desto mer du är klar över vad du behöver ha hjälp med desto lättare är det att hitta rätt. När du går igenom listan med psykologer som finns här så kolla även vad deras specialistkompetens är, om de jobbar med någon speciell metod eller på något speciellt sätt. Kontrollera också att de är legitimerade psykologer. Det är en säkerhet för dig som klient att din psykolog är kompetent. Sist men inte minst, ring gärna upp dem och ställ de frågor du har. Det finns inget som slår ett samtal där man kan få svar direkt.

Psykologer har olika färdigheter

Psykologer har olika specialistinriktningar och kompetenser. Dels handlar det om deras utbildning, men även om erfarenhet och intresse för någon speciell färdighet eller situation/livsöde/utmaning/problematik. Därför är det så viktigt när du söker en psykolog, att även ringa upp och höra dig för med psykologen eller hens kollegor direkt. Viss information finns självfallet på nätet, men kanske inte allt.