{{ infoContent.display_name }}

leg. psykolog{{ infoContent.is_leg_psykoterapeut ? ', ' : '' }} leg. psykoterapeut

{{ infoContent.store.store.name }}

{{ infoContent.store.store.address1}} , {{ infoContent.store.store.zip}} {{ infoContent.store.store.city ? infoContent.store.store.city.name : ""}}

{{ infoContent.languages.map(language=> language.name).join(', ') }}

{{ infoContent.name }}

{{infoContent.address1}}, {{infoContent.zip}} {{infoContent.city ? infoContent.city.name: ""}}

Psykolog i Skellefteå

Dags att hitta en psykolog? Då har vi den perfekta listan för dig! Vi har listat de psykologer/psykologmottagningar som finns i Skellefteå så att det ska vara enkelt för dig att hitta rätt. Du hittar listan här:

{{ employee.display_name }}

leg. psykolog{{ employee.is_leg_psykoterapeut ? ', ' : '' }} leg. psykoterapeut

{{ employee.store.store.name }}

{{ employee.store.store.address1.trim()}}{{ employee.store.store.address1.trim().length > 0 ? ',':''}} {{ employee.store.store.zip}} {{ employee.store.store.city ? employee.store.store.city.name : ""}}

{{ employee.languages.map(language=> language.name).join(', ') }}
Inga resultat funna.

Hitta en psykolog i Skellefteå och boka tid

För att hitta en psykolog så är tips nummer ett att höra dig för i bekantskapskretsen, finns det någon som rekommenderas? Som får bra lovord? Oavsett om du får bra tips från familj och vänner är det ändå en god idé att gå igenom den lista som vi gjort. Gå in på respektive psykologs hemsida och se vad det är för specialistkompetens och vilken inriktning eller vilken arbetsmetod psykologen har. Jämför de olika psykologerna. För att få reda på mer kan du med fördel ringa upp dem och ställa de frågor du har. Det är viktigt att du hittar rätt psykolog, med rätt kompetens och som känns bra för dig.

Vad är viktigt för dig?

Du bör tänka igenom vad du tycker är viktigt när det gäller att hitta rätt psykolog. Vad är rätt för dig? Förutom specialistkompetens och inriktning etc. så är det också viktigt att ta hänsyn till just dina specifika önskemål: föredrar du en manlig eller kvinnlig psykolog? Ung eller äldre? Är det viktigt för dig var i Skellefteå mottagningen ligger? Vill du att den ska ligga nära dig eller är det OK om du behöver ta dig en liten bit? Det här kan synas som lite mindre viktiga frågor, men det är faktiskt viktigt att du, förutom att du har en kompetent psykolog, känner dig bekväm med både psykologen och allt runtikring. Ni kommer ändå att arbeta med din/dina utmaning/ar och spendera en hel del tid tillsammans.

Skellefteå