{{ infoContent.display_name }}

leg. psykolog{{ infoContent.is_leg_psykoterapeut ? ', ' : '' }} leg. psykoterapeut

{{ infoContent.store.store.name }}

{{ infoContent.store.store.address1}} , {{ infoContent.store.store.zip}} {{ infoContent.store.store.city ? infoContent.store.store.city.name : ""}}

{{ infoContent.languages.map(language=> language.name).join(', ') }}

{{ infoContent.name }}

{{infoContent.address1}}, {{infoContent.zip}} {{infoContent.city ? infoContent.city.name: ""}}

Psykolog i Norrköping

Letar du psykolog i Norrköping har du kommit rätt. Norrköping har med sina dryga 94 000 invånare 19 psykologmottagningar där psykologer och psykoterapeuter med olika specialistkompetenser arbetar. För att göra det smidigt för dig, har vi sammanställt en lista med de psykologer som finns i Norrköpingsområdet här:

{{ employee.display_name }}

leg. psykolog{{ employee.is_leg_psykoterapeut ? ', ' : '' }} leg. psykoterapeut

{{ employee.store.store.name }}

{{ employee.store.store.address1.trim()}}{{ employee.store.store.address1.trim().length > 0 ? ',':''}} {{ employee.store.store.zip}} {{ employee.store.store.city ? employee.store.store.city.name : ""}}

{{ employee.languages.map(language=> language.name).join(', ') }}
Inga resultat funna.

Olika inriktningar som en psykolog kan ha

Psykologer arbetar på olika sätt beroende på inriktning. Det finns psykologer som arbetar med KBT (kognitiv behandlingsterapi), kristerapi, psykologisk coaching, PDT (psykodynamisk terapi) och mindfulness för att nämna några. En del psykologer arbetar med enskilda individer och samtalsterapi, återigen andra är inriktade på att hjälpa par eller grupper. Det finns psykologer som specialiserat sig på förebyggande god psykisk hälsa och en del jobbar med organisationer, skolor, vårdhem, företag. Listan kan nästan göras hur lång som helst. Psykologi ingår i de flesta tillfällen.

Guide till att välja psykologbehandling i Norrköping

För att finna en psykolog med den kompetens och inriktning som du behöver är det bra om du för dig själv kan lista det som är extra viktigt för dig. Du bör också tänka igenom vilken problematik du vill arbeta med. Psykologer arbetar på olika sätt beroende på den inriktning och specialistkompetens hen har. Vill du t ex. helst ha en manlig eller kvinnlig terapeut? Är psykologens ålder av betydelse för dig? Är omedelbar personkemi viktig eller kan den få tid att växa fram? Tänk gärna igenom några punkter som är av vikt för dig. Ring gärna de mottagningar du tycker är intressanta, fråga hur de arbetar och stäm av mot din lista så du hittar rätt från början. Och är det inte rätt vid första försöket, ge inte upp. Byt terapeut - du kommer att hitta den som är rätt för just dig.

Norrköping