{{ infoContent.display_name }}

leg. psykolog{{ infoContent.is_leg_psykoterapeut ? ', ' : '' }} leg. psykoterapeut

{{ infoContent.store.store.name }}

{{ infoContent.store.store.address1}} , {{ infoContent.store.store.zip}} {{ infoContent.store.store.city ? infoContent.store.store.city.name : ""}}

{{ infoContent.languages.map(language=> language.name).join(', ') }}

{{ infoContent.name }}

{{infoContent.address1}}, {{infoContent.zip}} {{infoContent.city ? infoContent.city.name: ""}}

Psykolog i Mariestad

Har du beslutat dig för att få psykologisk behandling och vet inte riktigt hur du ska hitta rätt psykolog? Då har du kommit rätt. För att du på ett smidigt och enkelt sätt ska få en bra överblick över de psykologer som finns i Mariestad har vi gjort en lista. Du hittar den här:

{{ employee.display_name }}

leg. psykolog{{ employee.is_leg_psykoterapeut ? ', ' : '' }} leg. psykoterapeut

{{ employee.store.store.name }}

{{ employee.store.store.address1.trim()}}{{ employee.store.store.address1.trim().length > 0 ? ',':''}} {{ employee.store.store.zip}} {{ employee.store.store.city ? employee.store.store.city.name : ""}}

{{ employee.languages.map(language=> language.name).join(', ') }}
Inga resultat funna.

Psykologisk rådgivning i Mariestad

Det finns många orsaker till att man kan behöva psykologisk rådgivning. Psykisk ohälsa ökar och många känner sig t.ex. stressade, har ångest eller kanske bär på en stor sorg. Ibland känns världen som en tung plats och då kan psykologisk rådgivning vara till stöd och hjälp. Dels för att få sätta ord på känslor, men främst för att få verktyg för att hantera det som känns svårt, tungt eller känslomässigt jobbigt. En psykolog arbetar med känslor, tankar och med att förändra beteende och tankemönster.

Behandling som privat, par eller familj?

Varför känner du att du behöver en psykolog? Är det du själv som mår dåligt eller har tankar, känslor, upplevelser som du behöver hjälp att hantera? Eller har ni som par svårt att nå fram till varandra? Då kan parterapi vara rätt behandling för er. Det kan också hända att man som familj som helhet inte når fram till varandra. Eller en familjemedlem med psykisk ohälsa som påverkar familjen och ni behöver hjälp att förstå varandra, hantera situationer eller arbeta igenom det svåra. Psykologisk behandling eller rådgivning kan vara tills stor hjälp oavsett om det är för dig själv, som par eller för en familj med svårigheter.

Mariestad