{{ infoContent.display_name }}

leg. psykolog{{ infoContent.is_leg_psykoterapeut ? ', ' : '' }} leg. psykoterapeut

{{ infoContent.store.store.name }}

{{ infoContent.store.store.address1}} , {{ infoContent.store.store.zip}} {{ infoContent.store.store.city ? infoContent.store.store.city.name : ""}}

{{ infoContent.languages.map(language=> language.name).join(', ') }}

{{ infoContent.name }}

{{infoContent.address1}}, {{infoContent.zip}} {{infoContent.city ? infoContent.city.name: ""}}

Psykolog i Malmö

Letar du efter en psykolog i Malmö är det en bra idé att leta efter en specialist inom området. Vi har gjort en överblick så att du enkelt kan se vilka psykologer som finns i Malmö och hitta någon i din närhet med den specialistkompetens som du har behov av:

{{ employee.display_name }}

leg. psykolog{{ employee.is_leg_psykoterapeut ? ', ' : '' }} leg. psykoterapeut

{{ employee.store.store.name }}

{{ employee.store.store.address1.trim()}}{{ employee.store.store.address1.trim().length > 0 ? ',':''}} {{ employee.store.store.zip}} {{ employee.store.store.city ? employee.store.store.city.name : ""}}

{{ employee.languages.map(language=> language.name).join(', ') }}
Inga resultat funna.

Antal psykologer i Malmö

Malmö är en stad med över 300.000 invånare och har över 60 psykologpraktiker du kan välja mellan, alla med olika kompetens och inriktningar beroende på om du är privatperson, företag eller organisation.

Under de senaste åren har Malmö vuxit och utbudet av terapeuter är nu fler än tidigare. Det finns inga officiella siffror om antalet enskilda psykologer i Malmö, men det finns minst 60 olika företag att välja mellan. Det betyder att du har goda möjligheter att hitta en psykolog som kan hjälpa dig inom det område du letar efter.

Vad kostar en psykolog

Priset för att få hjälp av en psykolog varierar, men ett besök kostar sällan mindre än 800 kr. Du kan förvänta dig att priset är runt 1 000 kr för en konsultation på ca 45 minuter. Många privatpraktiserande psykologer har vårdavtal och då gäller högkostnadsskyddet när du har remiss från din läkare. De psykologer som har vårdavtal skriver oftast det i sin presentation.

Malmö