{{ infoContent.display_name }}

leg. psykolog{{ infoContent.is_leg_psykoterapeut ? ', ' : '' }} leg. psykoterapeut

{{ infoContent.store.store.name }}

{{ infoContent.store.store.address1}} , {{ infoContent.store.store.zip}} {{ infoContent.store.store.city ? infoContent.store.store.city.name : ""}}

{{ infoContent.languages.map(language=> language.name).join(', ') }}

{{ infoContent.name }}

{{infoContent.address1}}, {{infoContent.zip}} {{infoContent.city ? infoContent.city.name: ""}}

Psykolog i Lund

Universitetsstaden Lund med sina 87 244 invånare kan stoltsera med så många som 50 psykologer med olika inriktningar. I Lund är det lätt att finna en vårdgivare med den specialistkompetens som du söker. Vi har försökt att göra det enkelt för dig att hitta rätt genom att lista dem här:

{{ employee.display_name }}

leg. psykolog{{ employee.is_leg_psykoterapeut ? ', ' : '' }} leg. psykoterapeut

{{ employee.store.store.name }}

{{ employee.store.store.address1.trim()}}{{ employee.store.store.address1.trim().length > 0 ? ',':''}} {{ employee.store.store.zip}} {{ employee.store.store.city ? employee.store.store.city.name : ""}}

{{ employee.languages.map(language=> language.name).join(', ') }}
Inga resultat funna.

Behandling som privat, par eller familj?

Vilken sorts psykologbehandling söker du? Beroende på den inriktning den psykolog du har valt har kan du få hjälp; individuellt/som enskild person, som par/relation eller familjeterapi/rådgivning till exempel. Par/relation och familjeterapi/rådgivning kan t.ex. gå ut på att man söker hjälp när man har ett gemensamt problem. Ibland deltar hela familjen och ibland endast de familjemedlemmar det gäller. Men då en familj påverkar varandra är det vanligt att hela familjen deltar. Det kan också gälla s k yttre händelser som motgångar, stress eller sorg t ex där man känner att man behöver hjälp från en utomstående. Då kan en psykolog vara till stor hjälp.

Psykologutbildning i Lund

Lunds Universitet räknas som en av Sveriges främsta och är ett av Europas ledande lärosäten. Det är ett toppmodernt universitet som grundades 1666, beläget i vad som ses som Sveriges roligaste studentstad. Här finns program och kurser i de flesta ämnen. Psykologprogrammet är ett populärt val för många blivande psykologer och omfattar 300 poäng vilket innebär fem års studier. Därefter krävs tolv månaders praktisk tjänstgöring i psykologarbete under handledning av erfarna psykologer. Och sedan söker man sin psykologlegitimation hos Socialstyrelsen.

Lund