{{ infoContent.display_name }}

leg. psykolog{{ infoContent.is_leg_psykoterapeut ? ', ' : '' }} leg. psykoterapeut

{{ infoContent.store.store.name }}

{{ infoContent.store.store.address1}} , {{ infoContent.store.store.zip}} {{ infoContent.store.store.city ? infoContent.store.store.city.name : ""}}

{{ infoContent.languages.map(language=> language.name).join(', ') }}

{{ infoContent.name }}

{{infoContent.address1}}, {{infoContent.zip}} {{infoContent.city ? infoContent.city.name: ""}}

Psykolog på Lidingö

Lidingö ingår i Storstockholm och med Stockholm så nära inpå knuten är utbudet av psykologer mycket stort. Men vill du gärna ha en psykolog just på Lidingö så finns det självfallet legitimerade psykologer även här. För att ge dig en bra överblick, har vi listat dem här:

{{ employee.display_name }}

leg. psykolog{{ employee.is_leg_psykoterapeut ? ', ' : '' }} leg. psykoterapeut

{{ employee.store.store.name }}

{{ employee.store.store.address1.trim()}}{{ employee.store.store.address1.trim().length > 0 ? ',':''}} {{ employee.store.store.zip}} {{ employee.store.store.city ? employee.store.store.city.name : ""}}

{{ employee.languages.map(language=> language.name).join(', ') }}
Inga resultat funna.

Psykologbehandling i Lidingö

Oavsett var du väljer att få behandling av en psykolog så är det viktigt att försöka tänka igenom vad det är som är din utmaning, vad du behöver hjälp med. Psykologer har olika inriktningar och specialistkompetenser och för att du ska komma till en psykolog som är rätt för dig, är det betydelsefullt att först själv ha klart för sig vad man vill och behöver. Du bör också fundera på om det är viktigt för dig var psykologens mottagning ligger, bör den ligga i din närhet, eller är det ok att åka en bit för att komma till mottagningen t.ex.

Hitta rätt terapeutbehandling

Nummer ett när det gäller att hitta rätt terapeutbehandling är att den psykolog du väljer har rätt specialistkompetens och inriktning för att behandla dig. När du söker en psykolog är det bra om du kan tänka igenom vad det är du behöver. Lista gärna det du känner är viktigt för dig. Listan kan du pricka av när du letar psykolog. Du kan till exempel börja med att kika i listan här ovan om det finns någon psykolog som har rätt kompetens. Du kan så klart även ringa till de psykologer/psykologmottagningar du tycker verkar bra och helt enkelt prata med dem och fråga vad de specialiserar sig i och om deras erfarenhet. De brukar ha bra koll och kan ge dig råd om hur du ska gå vidare i ditt sökande efter en psykolog som passar dig.

Lidingö