{{ infoContent.display_name }}

leg. psykolog{{ infoContent.is_leg_psykoterapeut ? ', ' : '' }} leg. psykoterapeut

{{ infoContent.store.store.name }}

{{ infoContent.store.store.address1}} , {{ infoContent.store.store.zip}} {{ infoContent.store.store.city ? infoContent.store.store.city.name : ""}}

{{ infoContent.languages.map(language=> language.name).join(', ') }}

{{ infoContent.name }}

{{infoContent.address1}}, {{infoContent.zip}} {{infoContent.city ? infoContent.city.name: ""}}

Psykolog i Kristinehamn

Att hitta en psykolog kan ibland kännas lite…jobbigt. Var ska man börja leta? Du har kommit till rätt ställe, vi har nämligen gjort en lista så att det ska vara smidigt för dig att få en bra överblick. I Kristinehamn har vi dessvärre inte hittat någon privatpraktiserande psykolog. Därför är vårt förslag att du t.ex. kikar i listan över psykologer i Karlstad istället. Du hittar den här: OBS! länka till KARLSTAD!!

{{ employee.display_name }}

leg. psykolog{{ employee.is_leg_psykoterapeut ? ', ' : '' }} leg. psykoterapeut

{{ employee.store.store.name }}

{{ employee.store.store.address1.trim()}}{{ employee.store.store.address1.trim().length > 0 ? ',':''}} {{ employee.store.store.zip}} {{ employee.store.store.city ? employee.store.store.city.name : ""}}

{{ employee.languages.map(language=> language.name).join(', ') }}
Inga resultat funna.

Terapibehandling i Kristinehamn

Oavsett var din terapi äger rum så är det några saker som är viktiga. Nummer ett: att du tänkt igenom ordentligt vad det är du behöver hjälp med, varför du känner att du behöver en psykolog. Det är viktigt att kunna sätta ord på sina känslor för det är ju precis det du kommer att göra under terapin. Nummer två: när du letar efter rätt psykolog, kom ihåg att kolla att psykologen är legitimerad. Det är en garanti att psykologen har den kunskap som krävs.

Vad är viktigt för dig?

Vi människor är alla olika. Och lika unika som vi är, lika unika är våra önskemål och vad som är viktigt för varje enskild individ. Vad är viktigt för dig i valet av psykolog? Specialistinriktningen och kompetensen, likaså att hen är legitimerad är hygienfaktorer kan man tycka. Men sedan då? De mjuka värdena är också viktiga, som t.ex. behandlas du helst av en manlig terapeut, eller en kvinnlig? Kan du tänka dig att ta dig en bit till mottagningen eller är det viktigt att den ligger nära dig? Är det betydelsefullt att din psykolog har egen erfarenhet av den sorts problematik som du upplever att du har och som du vill behandlas för? Det finns en mängd saker av både stor som liten karaktär som är betydelsefulla. Det tål att tänka igenom även dem vid valet av psykolog och behandlingsterapi.

Kristinehamn