{{ infoContent.display_name }}

leg. psykolog{{ infoContent.is_leg_psykoterapeut ? ', ' : '' }} leg. psykoterapeut

{{ infoContent.store.store.name }}

{{ infoContent.store.store.address1}} , {{ infoContent.store.store.zip}} {{ infoContent.store.store.city ? infoContent.store.store.city.name : ""}}

{{ infoContent.languages.map(language=> language.name).join(', ') }}

{{ infoContent.name }}

{{infoContent.address1}}, {{infoContent.zip}} {{infoContent.city ? infoContent.city.name: ""}}

Psykolog i Köping

Om du bor i Köping och vill ha behandling av en psykolog har du tur. Du bor ju nära både Örebro (19 st), Västerås (29 st) och Eskilstuna (6 st) – vilket betyder att även om det inte finns några privatpraktiserande psykologer i Köping, så har du ändå totalt 54 st att välja på. Inte dumt eller hur? Vi har dessutom gjort smidiga listor över tillgängliga psykologer i dessa områden. Kika i respektive orts lista för att hitta vad du söker.

{{ employee.display_name }}

leg. psykolog{{ employee.is_leg_psykoterapeut ? ', ' : '' }} leg. psykoterapeut

{{ employee.store.store.name }}

{{ employee.store.store.address1.trim()}}{{ employee.store.store.address1.trim().length > 0 ? ',':''}} {{ employee.store.store.zip}} {{ employee.store.store.city ? employee.store.store.city.name : ""}}

{{ employee.languages.map(language=> language.name).join(', ') }}
Inga resultat funna.

Hitta rätt terapeut i Köping

vilken sorts behandling vill du ha, vad förväntar du dig av en psykolog etc. De hårda värdena som t ex specialistinriktning och erfarenhet är viktigt att ha koll på. Men även de s k mjuka värdena är viktiga. Dessa är vad som gör att du känner dig bekväm med den psykolog du väljer. Det kan vara allt från att psykologen är i den åldersgrupp du känner dig trygg med, manlig/kvinnlig psykolog, jobbar på mottagning med flera kollegor eller i privat regi, att mottagningen ligger nära dig, att du har möjlighet att kontakta psykologen när du har någon kris eller dylikt. Lite sådana mjuka värden är nog så viktiga i samspelet med din psykolog.

Få kompetent psykologisk rådgivning i Köping

Vad du kan tänka på när du ska hitta kompetent rådgivning är först och främst att psykologen är legitimerad. Legitimeringen är en garanti för psykologens kompetens. Legitimeringen är det första du ska kontrollera i ditt sökande när du gallrar bland psykologerna. Sedan bör du se till att den psykolog du väljer har rätt specialistinriktning och erfarenhet.

Köping