{{ infoContent.display_name }}

leg. psykolog{{ infoContent.is_leg_psykoterapeut ? ', ' : '' }} leg. psykoterapeut

{{ infoContent.store.store.name }}

{{ infoContent.store.store.address1}} , {{ infoContent.store.store.zip}} {{ infoContent.store.store.city ? infoContent.store.store.city.name : ""}}

{{ infoContent.languages.map(language=> language.name).join(', ') }}

{{ infoContent.name }}

{{infoContent.address1}}, {{infoContent.zip}} {{infoContent.city ? infoContent.city.name: ""}}

Psykolog i Jönköping

Vi har gjort en överblick över psykologer i Jönköping för att du lätt ska kunna hitta en som passar de behov du har. Tänk gärna efter vad som känns viktigt för dig i valet av psykolog; vill du att psykologmottagningen ligger i ett område nära dig, eller är det viktigast att psykologen har den specialistkompetens du behöver och du kan tänka dig att ta dig till din psykolog. I listan här får du alla kontaktuppgifter så du enkelt kan bilda dig en uppfattning.

{{ employee.display_name }}

leg. psykolog{{ employee.is_leg_psykoterapeut ? ', ' : '' }} leg. psykoterapeut

{{ employee.store.store.name }}

{{ employee.store.store.address1.trim()}}{{ employee.store.store.address1.trim().length > 0 ? ',':''}} {{ employee.store.store.zip}} {{ employee.store.store.city ? employee.store.store.city.name : ""}}

{{ employee.languages.map(language=> language.name).join(', ') }}
Inga resultat funna.

Antal psykologer i Jönköping

I Jönköping finns ett antal legitimerade psykologer och psykoterapeuter att välja mellan. Psykologer har olika inriktningar och specialistkompetenser. När du söker efter en psykolog i Jönköping så tänk gärna efter vad det är som är viktigt för dig – vad är psykologens specialistkompetens och erfarenhet, vad det är du känner att du behöver hjälp med och inte minst de där personliga preferenserna som vi alla har och som är unika för oss som t.ex. att det är en kvinnlig eller manlig terapeut, i vilken ålder psykologen är, lite sånt. Att det är en legitimerad psykolog är egentligen alltid viktigt, det är ju den kvalitetsstämpel som finns på en psykologs arbete.

Psykologutbildning i Jönköping

På Jönköpings universitet finns endast kurs i psykologi och psykologi i samband med t ex HR-utbildningen. Vill du studera till psykolog bör du därför vända dig till något universitet som har psykologprogram, t.ex. universiteten i Växjö, Linköping, Lund, Umeå, Uppsala, Göteborg, Stockholm, Karolinska eller Örebro bl.a.

Jönköping