{{ infoContent.display_name }}

leg. psykolog{{ infoContent.is_leg_psykoterapeut ? ', ' : '' }} leg. psykoterapeut

{{ infoContent.store.store.name }}

{{ infoContent.store.store.address1}} , {{ infoContent.store.store.zip}} {{ infoContent.store.store.city ? infoContent.store.store.city.name : ""}}

{{ infoContent.languages.map(language=> language.name).join(', ') }}

{{ infoContent.name }}

{{infoContent.address1}}, {{infoContent.zip}} {{infoContent.city ? infoContent.city.name: ""}}

Psykolog i Höganäs

Du har bestämt dig. Dags att ta tag i det där som behöver tas tag i. Det är dags att hitta en psykolog som kan hjälpa dig. Välkommen hit. Du har hittat till rätt plats. Vi har listat de terpeuter som finns i Höganäs för att du ska få en bra överblick att hitta en passande. Du hittar listan här:

{{ employee.display_name }}

leg. psykolog{{ employee.is_leg_psykoterapeut ? ', ' : '' }} leg. psykoterapeut

{{ employee.store.store.name }}

{{ employee.store.store.address1.trim()}}{{ employee.store.store.address1.trim().length > 0 ? ',':''}} {{ employee.store.store.zip}} {{ employee.store.store.city ? employee.store.store.city.name : ""}}

{{ employee.languages.map(language=> language.name).join(', ') }}
Inga resultat funna.

Se mottagningar i Höganäs och hitta rätt psykolog

Gå gärna igenom listan och kolla vilka specialistinriktningar och kompetenser psykologerna har. Om du vill kan du göra en egen lista där du skriver ner vilka kriterier du tycker är viktigt att din psykolog har. På så vis kan du på ett enkelt sätt få en bra överblick. Det finns ju både s k hårda och mjuka värden att ta hänsyn till. De hårda är specialistinriktning, kompetens, erfarenhet, legitimation etc. Till de mjuka värdena räknar vi sådant som: vill du helst ha en yngre eller en äldre psykolog? Känner du dig mest bekväm att prata med en manlig psykolog, eller en kvinnlig? Lite sånt är också bra att ha tänkt igenom.

Få kompetent psykologisk rådgivning

En legitimerad psykolog är A och O. Då vet man t.ex. att personen har en gedigen, femårig universitetsutbildning och är godkänd av Socialstyrelsen. Det är också av vikt att psykologen har erfarenhet för med erfarenhet kommer kompetens. Så prioritera att hitta en som har erfarenhet av just det som du behöver hjälp med. Då vet du att du är i goda händer. Och skulle det vara så att du inte är nöjd med behandlingen, du kanske t o m känner dig felbehandlad (det hoppas vi verkligen att du ska slippa såklart), då kan du göra en anmälan till Socialstyrelsen. Det kan du inte om du vänder dig till en behandlare som inte är legitimerad. Var uppmärksam på att ’auktoriserad’, ’diplomerad’, ’ackrediterad’ och ’certifierad’ inte är samma sak som legitimerad.

Höganäs