{{ infoContent.display_name }}

leg. psykolog{{ infoContent.is_leg_psykoterapeut ? ', ' : '' }} leg. psykoterapeut

{{ infoContent.store.store.name }}

{{ infoContent.store.store.address1}} , {{ infoContent.store.store.zip}} {{ infoContent.store.store.city ? infoContent.store.store.city.name : ""}}

{{ infoContent.languages.map(language=> language.name).join(', ') }}

{{ infoContent.name }}

{{infoContent.address1}}, {{infoContent.zip}} {{infoContent.city ? infoContent.city.name: ""}}

Psykolog i Göteborg

Det finns inte mindre än 176 psykologmottagningar i Göteborg. Här finns bl.a. psykologer, psykoterapeuter och psykiatriker med olika erfarenheter och kompetenser, i olika områden av Göteborg och närliggande orter så det är lätt för dig att hitta en som passar just dig och dina behov, nära dig eller centralt i staden.

{{ employee.display_name }}

leg. psykolog{{ employee.is_leg_psykoterapeut ? ', ' : '' }} leg. psykoterapeut

{{ employee.store.store.name }}

{{ employee.store.store.address1.trim()}}{{ employee.store.store.address1.trim().length > 0 ? ',':''}} {{ employee.store.store.zip}} {{ employee.store.store.city ? employee.store.store.city.name : ""}}

{{ employee.languages.map(language=> language.name).join(', ') }}
Inga resultat funna.

Guide till att hitta rätt psykolog

Börja gärna med att tänka igenom vad för sorts hjälp du behöver, vilken utmaning du har som du vill arbeta med. Det är också viktigt att tänka igenom om det är något annat speciellt som just du vill ska stämma för att du ska känna dig bekväm med din psykolog. Psykologer har ju olika inriktningar och specialistkompetenser – var inte rädd för att ställa frågor så att du får en bra uppfattning kring deras kompetens och erfarenhet. För din personliga del bör du tänka igenom om du t ex helst vill ha en manlig eller kvinnlig psykolog och om åldern på din psykolog viktig för dig? Hur viktigt är det för dig att psykologmottagningen ligger nära dig, eller kan du tänka dig att ta dig över stan för att komma dit? Det finns en mängd variabler som kan tyckas små i det stora hela, men det är ju dig det gäller och då är det också du som ska tycka att allt stämmer.

Psykologutbildning i Göteborg

Göteborgs Universitet har ett välrenommerat psykologprogram på 300hp vilket innebär fem års studier inriktade på teoretiska grundkunskaper och praktisk kunskap som man behöver för att kunna arbeta som psykolog. Under sista året man studerar, praktiserar man på universitetets psykologmottagning, med en legitimerad psykolog som handledare. Efter psykologexamen gör man sin PTP, praktisk tjänstgöring under ett år. Sedan kan man ansöka om legitimation. Det gör man hos Socialstyrelsen.

Göteborg