{{ infoContent.display_name }}

leg. psykolog{{ infoContent.is_leg_psykoterapeut ? ', ' : '' }} leg. psykoterapeut

{{ infoContent.store.store.name }}

{{ infoContent.store.store.address1}} , {{ infoContent.store.store.zip}} {{ infoContent.store.store.city ? infoContent.store.store.city.name : ""}}

{{ infoContent.languages.map(language=> language.name).join(', ') }}

{{ infoContent.name }}

{{infoContent.address1}}, {{infoContent.zip}} {{infoContent.city ? infoContent.city.name: ""}}

Borlänge

I Borlänge med sina 42 000 invånare finns ett antal psykologer att välja mellan. Söker du psykolog i Borlänge är det en bra idé att kika i vår lista som vi sammanställt för att du ska få en bättre överblick. Du hittar den här:

{{ employee.display_name }}

leg. psykolog{{ employee.is_leg_psykoterapeut ? ', ' : '' }} leg. psykoterapeut

{{ employee.store.store.name }}

{{ employee.store.store.address1.trim()}}{{ employee.store.store.address1.trim().length > 0 ? ',':''}} {{ employee.store.store.zip}} {{ employee.store.store.city ? employee.store.store.city.name : ""}}

{{ employee.languages.map(language=> language.name).join(', ') }}
Inga resultat funna.

Se psykologmottagningar i Borlänge och hitta rätt psykolog

I Borlänge finns ett antal psykologmottagningar med psykologer som kan hjälpa dig. Psykologer har olika inriktningar och specialistkompetenser. Det är av vikt att du kollar upp vilken/vilka psykologer som har den inriktning som du behöver för att arbeta med din problematik eller utmaning. Kontrollera alltid att den psykolog du väljer är legitimerad psykolog. Socialstyrelsens legitimering är en slags kvalitetsstämpel. Då kan du vara säker på att psykologen har den kompetens som behövs.

Vad kostar en psykolog?

Att gå till en psykolog kostar från 6-800 kronor till 1200 kronor och uppåt. Om du går en psykolog i primärvården blir det samma kostnad som ett vanligt läkarbesök. Högkostnadskorten gäller. När du kommit upp i en viss summa får du frikort som är giltigt en viss tid. Hör med utdelande mottagning hur lång tid det gäller.

Borlänge