{{ infoContent.display_name }}

leg. psykolog{{ infoContent.is_leg_psykoterapeut ? ', ' : '' }} leg. psykoterapeut

{{ infoContent.store.store.name }}

{{ infoContent.store.store.address1}} , {{ infoContent.store.store.zip}} {{ infoContent.store.store.city ? infoContent.store.store.city.name : ""}}

{{ infoContent.languages.map(language=> language.name).join(', ') }}

{{ infoContent.name }}

{{infoContent.address1}}, {{infoContent.zip}} {{infoContent.city ? infoContent.city.name: ""}}

Psykolog i Bålsta

I Bålsta har vi dessvärre inte kunnat finna någon privatpraktiserande psykolog. Men du har tur, Bålsta ligger inte långt från vare sig Sollentuna, Upplands Väsby eller Enköping för den delen. Bara för att nämna några orter. Och för alla dessa orter finns det smidiga förteckningar med de psykologmottagningar som finns på orterna.

{{ employee.display_name }}

leg. psykolog{{ employee.is_leg_psykoterapeut ? ', ' : '' }} leg. psykoterapeut

{{ employee.store.store.name }}

{{ employee.store.store.address1.trim()}}{{ employee.store.store.address1.trim().length > 0 ? ',':''}} {{ employee.store.store.zip}} {{ employee.store.store.city ? employee.store.store.city.name : ""}}

{{ employee.languages.map(language=> language.name).join(', ') }}
Inga resultat funna.

Få kompetent psykologisk rådgivning

För att få kompetent psykologisk rådgivning bör du t.ex. kolla upp vilken specialistinriktning terapeuten har. Dessutom är det alltid bra att kontrollera att den vårdgivare du är intresserad av är legitimerad. Det blir hen av Socialstyrelsen. För att säkerställa att psykologen är kompetent är legitimeringen ett bra sätt. Då vet du med säkerhet att hen har en gedigen universitetsutbildning och har både kunskap, lämplighet och kompetens.

Val av terapibehandling i Bålsta

Du har säkert koll på vad det är du behöver behandling för. Svårare är det att komma på exakt vilken sorts behandling du behöver. Därför är det bra att diskutera igenom med din psykolog de behandlingsmetoder hen bedömer är lämpliga för det du vill ha hjälp med. Din psykolog har kunskap om många olika behandlingsmetoder och kan, tillsammans med dig, besluta om vilken metod ni ska välja att arbeta med.

Bålsta