{{ infoContent.display_name }}

leg. psykolog{{ infoContent.is_leg_psykoterapeut ? ', ' : '' }} leg. psykoterapeut

{{ infoContent.store.store.name }}

{{ infoContent.store.store.address1}} , {{ infoContent.store.store.zip}} {{ infoContent.store.store.city ? infoContent.store.store.city.name : ""}}

{{ infoContent.languages.map(language=> language.name).join(', ') }}

{{ infoContent.name }}

{{infoContent.address1}}, {{infoContent.zip}} {{infoContent.city ? infoContent.city.name: ""}}

Psykolog i Åkersberga

Eftersom Åkersberga ligger endast 30 minuters bilväg från Stockholm city –innebär det att när du letar efter en psykolog i Åkersberga, kan du med fördel även söka i närorterna och inte minst Stockholm city för att få ett rejält urval. Vi har listat Åkersbergas psykologer här:

{{ employee.display_name }}

leg. psykolog{{ employee.is_leg_psykoterapeut ? ', ' : '' }} leg. psykoterapeut

{{ employee.store.store.name }}

{{ employee.store.store.address1.trim()}}{{ employee.store.store.address1.trim().length > 0 ? ',':''}} {{ employee.store.store.zip}} {{ employee.store.store.city ? employee.store.store.city.name : ""}}

{{ employee.languages.map(language=> language.name).join(', ') }}
Inga resultat funna.

Psykologisk rådgivning i Åkersberga

Precis som med mycket annat är det viktigt att först och främst tänka igenom vad det är du behöver hjälp med och på vilket sätt. När du t.ex. går igenom presumtiva psykologer bör du, när du hittat några du tycker verkar intressanta, jämföra dem och fundera på vilken som kan passa dig bäst. Ring dem gärna och ställ de frågor du har. Det är enkelt och smidigt, du få svar omedelbart och det blir betydligt lättare att välja den du vill träffa.

Hitta psykolog i Åkersberga och boka tid

Psykologer har olika specialistkompetenser och arbetsmetoder. Det är viktigt att du hittar en psykolog som har både rätt kompetens och som använder sig av den slags arbetsmetod som passar just dig och den utmaning du känner att du behöver arbeta med. När du känner dig redo bokar du en tid för ett första besök. Under ditt första besök, passa på att verkligen känna efter om du känner dig bekväm med din valda psykolog, att du blir lyssnad på, att din psykolog kan förklara det du behöver ha förklarat för dig och att er terapi har ett upplägg och en målsättning.

Åkersberga