{{ infoContent.display_name }}

leg. psykolog{{ infoContent.is_leg_psykoterapeut ? ', ' : '' }} leg. psykoterapeut

{{ infoContent.store.store.name }}

{{ infoContent.store.store.address1}} , {{ infoContent.store.store.zip}} {{ infoContent.store.store.city ? infoContent.store.store.city.name : ""}}

{{ infoContent.languages.map(language=> language.name).join(', ') }}

{{ infoContent.name }}

{{infoContent.address1}}, {{infoContent.zip}} {{infoContent.city ? infoContent.city.name: ""}}

Psykolog i Östersund

Nästan 50 000 invånare kallar Östersund sin hemstad och om man ser till invånarantalet finns här ganska många psykologer. Om du letar efter en psykolog i Östersund är det ett bra tips att leta efter en specialist inom det område du har behov av. Vi har gjort en överblick så att du enkelt kan se vilka psykologer som finns här:

{{ employee.display_name }}

leg. psykolog{{ employee.is_leg_psykoterapeut ? ', ' : '' }} leg. psykoterapeut

{{ employee.store.store.name }}

{{ employee.store.store.address1.trim()}}{{ employee.store.store.address1.trim().length > 0 ? ',':''}} {{ employee.store.store.zip}} {{ employee.store.store.city ? employee.store.store.city.name : ""}}

{{ employee.languages.map(language=> language.name).join(', ') }}
Inga resultat funna.

Antal psykologer i Östersund

I Östersund verkar för närvarande 18 psykologer. Psykologer har olika specialistkompetenser och inriktningar så det är lämpligt att du hittar en som är inriktad på det som just du behöver hjälp med. Med tanke på utbudet i Östersund så är det inte så svårt att finna en som har den specialistkompetens eller inriktning som passar för den utmaning du behöver hjälp med.

Vad kostar en psykolog

Ett psykologbesök kostar sällan under 600 kronor. Priset varierar men kan ligga runt 1200 och uppåt. Om du har remiss och blir anvisad en psykolog med vårdavtal så gäller högkostnadskortet och varje besök kostar som ett vanligt läkarbesök tills du kommit upp till frikort.