{{ infoContent.display_name }}

leg. psykolog{{ infoContent.is_leg_psykoterapeut ? ', ' : '' }} leg. psykoterapeut

{{ infoContent.store.store.name }}

{{ infoContent.store.store.address1}} , {{ infoContent.store.store.zip}} {{ infoContent.store.store.city ? infoContent.store.store.city.name : ""}}

{{ infoContent.languages.map(language=> language.name).join(', ') }}

{{ infoContent.name }}

{{infoContent.address1}}, {{infoContent.zip}} {{infoContent.city ? infoContent.city.name: ""}}

Psykolog i Nynäshamn

Bor du i Nynäshamn med omnejd? Har du bestämt dig för att hitta en psykolog att få psykologisk behandling hos? Då har du hittat till rätt ställe. Vi har listat de psykologer som finns i Nynäshamn här:

{{ employee.display_name }}

leg. psykolog{{ employee.is_leg_psykoterapeut ? ', ' : '' }} leg. psykoterapeut

{{ employee.store.store.name }}

{{ employee.store.store.address1.trim()}}{{ employee.store.store.address1.trim().length > 0 ? ',':''}} {{ employee.store.store.zip}} {{ employee.store.store.city ? employee.store.store.city.name : ""}}

{{ employee.languages.map(language=> language.name).join(', ') }}
Inga resultat funna.

Hitta rätt terapeut i Nynäshamn

Det är viktigt att hitta rätt terapeut. Och det är inte säkert att man gör det i första försöket. Men man ska inte ge upp. Någonstans finns det någon som är rätt för dig. Men för att göra det lite lättare att hitta rätt är det bra att ha en kriterielista på vad du tycker är viktigt hos en psykolog. Låt oss säga att vi tar för givet att kompetens, specialistinriktning och erfarenhet är hygienfaktorer. Och att psykologen är legitimerad. Så kommer vi till de där personliga preferenserna man kan ha. Till exempel att man hellre vill prata med en yngre psykolog, än en äldre. Och att man helst vill ha en manlig terapeut. Nu ska man inte förkasta vare sig äldre eller kvinnlig psykolog – men det skadar ju inte att ha en preferenslista att gå efter när man söker psykolog. Men var försiktig med att vara för snäv i ramarna. Ibland kan allt annat stämma på pricken, förutom en detalj. Åldern på psykologen (om vi bara tar det som exempel). Då bör man iallafall träffa nämnda psykolog för att bilda sig en uppfattning. Vem vet, det kanske är precis rätt terapeut för just dig.

Behandling som privat, par eller familj?

Beroende på vad du söker behandling för, finns det en hel del att välja mellan. Dels metodik, men även om man söker för egen skull, att man känner att man behöver hjälp att få verktyg att hantera det man söker för. Kanske är man i en parrelation och det skaver och fungerar inte så bra som det skulle kunna göra. Man kan kanske inte reda ut det på egen hand fast man försökt. Då ska man definitivt söka psykologbehandling i form av parterapi. Eller också behöver man som familj hjälp. Då finns det utmärkt familjeterapi att tillgå.

Nynäshamn