{{ infoContent.display_name }}

leg. psykolog{{ infoContent.is_leg_psykoterapeut ? ', ' : '' }} leg. psykoterapeut

{{ infoContent.store.store.name }}

{{ infoContent.store.store.address1}} , {{ infoContent.store.store.zip}} {{ infoContent.store.store.city ? infoContent.store.store.city.name : ""}}

{{ infoContent.languages.map(language=> language.name).join(', ') }}

{{ infoContent.name }}

{{infoContent.address1}}, {{infoContent.zip}} {{infoContent.city ? infoContent.city.name: ""}}

Psykolog i Karlshamn

När du söker en psykolog är det bra att ha en översikt som är smidig att använda. Därför har vi gjort den här listan över psykologmottagningar i Karlshamn. Så att du ska hitta den du söker på ett smidigt sätt. Du hittar listan här:

{{ employee.display_name }}

leg. psykolog{{ employee.is_leg_psykoterapeut ? ', ' : '' }} leg. psykoterapeut

{{ employee.store.store.name }}

{{ employee.store.store.address1.trim()}}{{ employee.store.store.address1.trim().length > 0 ? ',':''}} {{ employee.store.store.zip}} {{ employee.store.store.city ? employee.store.store.city.name : ""}}

{{ employee.languages.map(language=> language.name).join(', ') }}
Inga resultat funna.

Psykologer har olika målgrupper och kompetenser

När en psykolog väljer en viss inriktning innebär det att de till viss del väljer vilken målgrupp de vill arbeta med. Det innebär också att deras kompetens stämmer bra överens med vad den valda målgruppen har för behov. Det kan vara allt från att jobba kliniskt, d v s med patienter på en mottagning t ex. Ett annat kan vara att arbeta inom organisationer som t ex skolor, vårdcentraler, barnmottagningar etc. Ytterligare ett annat är att arbeta inom tjänstesektorn där man arbetar med företagshälsovård, ledarskapsutveckling, rekrytering, omställning etc. Det finns en väldigt bredd inom området och målgrupperna är många, med många olika behov vilket ställer krav på psykologens kompetens och specialisering.

Hitta rätt psykolog i Karlshamn och boka tid

När du ska hitta en psykolog som passar just dig är det av allra största vikt att du främst vet vad du behöver hjälp med. Då kan du enklare sålla bland olika psykologer, deras kompetenser och specialiseringar. Ett bra sätt är att ringa till de psykologer du tycker verkar vara rätt för dig och prata med dem, ställ de frågor du har. Då blir det inte så svårt att välja att boka tid. Och skulle det vara så att du inte känner att du får det resultat du vill ha, bör du först och främst ta upp det med din psykolog. Och fungerar det ändå inte bör du byta psykolog.

Karlshamn